Inspire You

INSPIRE YOU

Grup de dezvoltare personală pentru femeile care nu se (mai) mulțumesc cu puțin

Sau cum să te înțelegi mai bine, să-ți schimbi gândurile și comportamentul astfel încât să devii mai veselă, în armonie și mulțumită cu tine și cu cei din jur.

Dă-mi voie întâi să te întreb care dintre aceste realități îți sunt cunoscute?

Dacă și tu te trezești că ai treburi infinite, ești pe fugă, nu mai termini niciodată ce ai de făcut, nu mai ai răbdare, te înfurii și tipi într-una la cei de lângă tine (sau în tine), sau taci și acumulezi când ai fi avut multe de spus, atunci te invit cu drag în grup. Atât de multe femei mi-au spus asta…

Poate că deja citești cărți de dezvoltare personală, asculți la podcasturi și totuși nu se schimbă mare lucru. Ai vrea să te oprești din fugă dar ceva nu te lasă.

Probabil că ți-ai zis macar odată că nu o să faci ce/cum a făcut mama ta. Că o să fii fericită cu partenerul tău, că o să ai un copil cuminte și o să-ți fie ușor să-l educi, că o să te respecți și nu o să te supraaglomerezi… și iată!

Ești în prag de burn-out, critici, judeci, alergi, țipi, te îndoiești de tine și de ceilalți, apoi te certi, te învinovățești, taci! Și asta iar și iar.

Sau invers, nu mai poți să faci nimic, aștepți, nu mai ai curaj, nu ai energie, nu mai faci nimic și iar te învinovățești. Vrei, ai multe idei, dar nu poti sa le pui în practică.

Stiu cum e, am alergat și eu, la rândul meu, vreo 20 de ani. Și apoi am înțeles cum să fac să scad ritmul, să mă dezocup, și când am reușit asta, m-am simțit vinovata că nu mai eram ocupată tot timpul. Până am echilibrat lucrurile au mai trecut câțiva ani.

Probabil că și tu te gândești că e greu, că așa e la toată lumea, că astea sunt vremurile.

Adevărul este că suntem uimitor de bine având în vedere ce copilării am trăit și cum am intrat în viață! Și totuși, în ciuda dificultăților, avem în noi tot ce ne trebuie pentru a fi fericiți, și liberi și împliniți.

De unde stiu asta?

Păi am auzit multe povesti de succes ale femeilor cu care am lucrat și care au reușit să-și găsească drumul, echilibrul și bucuria vieții. Inclusiv eu.

Sunt Dana Gavankar, femeie, mama, prietenă, coach, formator și o pasionată de cunoaștere, de înțelegerea sensului vieții, de cărți, de lalele și cafea, de frumos, de oameni și de relații faine și autentice. Am fost antreprenor aproape toată viața mea adultă, am doua fete de 8 și 16 ani și sunt într-o continua transformare dinspre puternica, eficienta, serioasa, mulți-tasking, închisă, rece, deconectata și cu dreptatea în mana, înspre calda, atenta, echilibrata, vesela, mai puțin ocupata dar mai cu sens, și infinit mai fericita. Am divorțat. De două ori. A fost greu dar am învățat lecțiile . Am condus un ONG și două firme, sunt psiholog de peste 20 de ani, profesor universitar, mentor pentru psihologi și consilier de dezvoltare personală pentru femei.

Programul meu ți se adresează dacă ai între 35 și 50 de ani, dacă ești femeie și ești și mamă sau vrei să fii, și vrei să schimbi ceva în bine, la tine. Dacă ești realizată profesional, social, financiar, dar ești copleșită de emoții, de griji, de certuri sau de tăceri, de zâmbet pe afară și lacrimi în interior, locul tău este între noi, în grup.

Dacă nu vrei terapie în punctul acesta al vieții, dar vrei energie, sens, și un trib al tău, alături de care să crești și să te dezvolți, grupul este pentru tine.

Ce facem în acest program?

Ne vedem online, pe Zoom, miercuri, de la 18:00 la 20:00 și (re)învățăm să trăim, să simțim, să gândim, să ne raportăm la partea frumoasă a vieții.

Începem o nouă grupa în 3 iulie 2024 și programul durează 4 luni, online, pe Zoom:

Informații și detalii suplimentare pe WhatsApp la numărul de telefon 0753 055 852!

Cost integral program:

3600 lei   2400lei

Ofertă valabilă pânâ la 21 iunie 2024!

IULIE

Relația cu sine, cum să mă înțeleg, accept, cunosc și iubesc pe mine? Cunoaște-ți rădăcinile și pe mama ta, și descoperă care iți sunt resursele deja în interiorul tău.

AUGUST

Relația cu partenerul de cuplu. Cum să primesc ce vine, să cer, să ofer sau să refuz cu vulnerabilitate și putere? Despre feminitate, energie feminină și masculină, seducție, sex, conflicte, divorț, vindecare, creștere.

SEPTEMBRIE

Relația cu copiii. Cum să îi înțeleg, accept și iubesc cu toată inima, cerându-le, în același timp, să facă tot ce au nevoie pentru a deveni independenți? Cum le vorbesc, cum îi ascult, cum le transmit cât de importanți sunt fară a-i răsfața și a-i “scapă din mână”?

OCTOMBRIE

Relația cu munca, banii și odihna. Cum să cresc în cariera fară să ajung burn-out, cu curajul de a cere ce este mai bun pentru mine?

 Cum îmi aflu valoarea, misiunea și cum îmi cultiv mindsetul de creștere și abundență?

BONUS - NOIEMBRIE

Este o lună BONUS despre corp, frumusețe și sănătate. Despre cum ne simțim, cum ne onorăm corpul, cum îl îngrijim și cum ne purtăm cu el în lume. Relația cu mâncarea, cu frumusețea, cu mișcarea. Luna CADOU începe în 23 octombrie, iar programul se încheie la finalul lunii noiembrie.

Ce primești tu?

Participând la întâlniri îți vei putea îmbunătății cele mai semnificative planuri ale vieții tale, relația cu sine, cu partenerul, cu copiii, cu munca și cu corpul tău.

Vei face parte dintr-un grup de dezvoltare personală, de femei puternice și vulnerabile, smart, blânde și pasionate de dezvoltarea personală și creștere. Și crede-mă că nu e puțin să aparții unui grup de femei puternice, blânde și autentice. Îți vei putea regăsi bucuria și echilibrul înțelegându-te pe tine și pe ceilalți. Și dacă ești aici, îmi imaginez că semănam și că ești ambițioasă, creativă, și determinată să ai o viață minunată.

Pornind împreună, vei fi în cel mai inspirațional și puternic grup de femei. Pentru femei care vor să-și creeze o viață cu adevărat minunată și care nu (mai) vor să se mulțumească cu puțin. Vom avea teme legate de bani, iubire, copii, iubire de sine, slăbit, vom trece prin tot, și ne vom ridica fiecare.

Fiecare întâlnire vă fi magică prin energia ei, și ne vom lua de aici resuse, curaj, claritate și puterea de a face schimbarea de care avem nevoie.

Vom avea grup de WhatsApp și vei primi de la mine materiale care să sprijine demersurile desfășurate.

În timpul programului, vei primi o ședință de 1 ora cu mine 1:1 în perioada 1 iulie 1 octombrie, tot pe Zoom.

Diferența dintre a face parte și a nu face parte din Grup

Să te îngrijești de tine mental, emoțional, fizic și spiritual este obligatoriu dacă vrei o viață personală mai ușoară, și una profesionala de succes. Să te îngrijești de tine cu adevărat, nu doar în mintea ta.

Pentru că o viață profesională de succes nu este doar despre roz și ușor.

Iar una persoanală împlinită este o muncă infinită.

Iar atunci când nu ești înconjurat de oamenii potriviți, este imposibil să iți deschizi aripile singur. Nimeni nu atinge succesul singur. Nimeni.

Cum te înscrii?

Probabil că te întrebi dacă este și pentru tine Grupul de dezvoltare personală…

Grupul va fi format din femei antreprenor, psihologi, creatori de toate felurile, freelancers, CEO, scriitoare, formatoare, toate diferite una de cealaltă, și toate dedicate unei vieți în armonie.

Verifica totuși dacă ți se potrivește:

Dacă ai mai mult de 3 răspunsuri cu DA, atunci locul tău este în grupul de dezvoltare personală!

În concluzie, INSPIRE YOU este menit să te sprijine să te dezvolți, să miști lucrurile, să le faci pe cele pe care le amâni de ani de zile și să-ți câștigi libertatea.

Cât valorează îndeplinirea viselor pentru tine?

Imaginează-ți că…

Vei învăța despre tine, din adâncurile tale, te vei iubi cu adevărat, iți vei înțelege rădăcinile și cine ești tu cu adevărat,

Iți vei îmbunătăți relația de cuplu, sau vei reuși în final să ieși din relația toxică în care ai supraviețuit până acum. Vei fi mai fericită oricum ai alege.

Vei avea răbdare, putere, toleranță și iubire pentru copiii tăi. Îi vei înțelege în sfârșit. (pe cei pe care îi ai sau pe tine din trecut – dacă nu ai copiii). Veți fi cu toții mai fericiți.

Vei înțelege unde să-ți pui energia și unde nu, în ce proiecte și cu ce oameni vrei să-ți petreci timpul.

Te vei și distra cu femeile minunate din grup. Oamenii te plac, dă-le ocazia să te cunoască cu adevărat.

Cât ai fi dispus să plătești pentru toate astea?

O avere? Mai puțin?

Q & A

Întâlnirile se înregistrează și se pot revedea când poți.

Începem o nouă grupă în 3 iulie 2024 și programul durează 4 luni. Luna a cincea este CADOU din partea mea.

Întâlnirile se desfășoară în fiecare miercuri, de la 18:00 la 20:00, online pe Zoom.

Cel mai bun moment de a lucra cu tine este înainte de a avea familie sau copii. Deci ești bine-venită și dacă nu ai copii sau o relație momentan.

Dacă ne-ar fi fost de ajuns cărțile, cursurile și podcasturile, am fi fost deja toți cu toate rezolvate.

Si eu sunt expertă la a cumpăra cărți și a le citi, ascult podcasturi de câte ori sunt singura în mașină, dar secretul binelui din viață mea se datorează oamenilor cu care am lucrat și care m-au susținut în demersul meu. M-am înconjurat de oameni deștepți, buni și pasionați, am colaborat, m-am conectat cu ei, am stat în poziția inconfortabila de elev de foarte multe ori și încă mă regăsesc în poziția asta. 

Sunt sigură că știi și tu asta. Oamenii din viața noastră contează extraordinar de mult.

 

Și dacă ai citit până aici, știi deja că suntem de-ale tale, asemănătoare cu tine.

Te aștept cu drag în grup,
Dana Gavankar