Meniu Închide

De ce nu vorbește copilul meu cu autism?

Curs ABA pentru părinți

Bine te-am găsit, drag părinte!

Îți mulțumesc ai cumpărat accesul la acest curs. Dacă ești aici, înseamnă că în viața ta există un copil care are nevoie de tine, părinte mai informat și mai pregătit să facă față situațiilor diferite și, adesea, foarte dificile și că dorești să urmezi acest curs valoros pentru tine și familia ta.

Toate informațiile pe care le vei primi îți vor fi de folos – sunt informații corecte, verificate științific și în practica specialiștilor ABA de pretutindeni. Adaug la ele și experiența mea de peste 20 de ani în domeniu și cunoașterea celor mai frecvente probleme cu care se confruntă părinții, deci, și tu. La capătul acestui curs în patru capitole vei avea claritate și cunoaștere, care îți vor fi de folos ani de acum înainte.

Lector, Trainer ABA, Daniela GAVANKAR

IMPORTANT!

 Dacă ai primit linkul către acest curs de la cineva și nu a fost cumpărat pentru tine, îți asumi, împreună cu persoana respectivă, posibilitatea repercusiunilor legale. Dacă ai accesat acest curs în bună credință, dar nu l-ai achitat, te rog să-l cumperi, mai jos.

250 lei

 Dacă ai accesat acest curs în mod corect, prin linkul primit pe e-mail după achitarea cursului, îți mulțumesc și poți începe, mai jos.