Meniu Închide

SENS – Program de mentorat pentru psihologi

SENS – Program de Mentorat
pentru psihologi

Cum să îți găsești direcția, să devii cunoscut și să reușești în profesia ta de psiholog în 2023!

Dacă și tu ești la început de drum, ai terminat facultatea și masterul, ai drept de libera practică, ai investit mult dar nu știi cum și unde îți găsești clienți, citește mai departe.

Poate că deja ți-ai luat drept de libera practică în specializări diferite și mergi la toate cursurile de care auzi, dar simți că ceva nu se leagă! Nu vrei să te lansezi în toate direcțiile pentru că simți că nu stăpânești încă niciuna, și visezi să ajungi specialist în ceva… dar în ce?

Hai să spunem lucrurilor pe nume: probabil că ți-ai imaginat că termini școala și că imediat o să te așezi în fotoliul tău de psiholog și o să începi să lucrezi, construind misiunea ta de a ajuta și transforma oamenii.

Doar că iată: acum te afli la început de 2023, îngrijorat că și anul asta vă fi la fel de greu, fară clienți și doar cu datorii, cu bani de la prieteni sau părinți, și muncă mai mult pe gratis.

Poate chiar te gândești “Cine să vina la mine când oamenii sunt între o pandemie și un război, iar eu nu am prea multa experiență?”

Te înțeleg atât de bine!

Și stiu că tu crezi că ai epuizat toate variantele de a găsi clienți: toate variantele cunoscute de tine, cel care nu are neapărat vreo pregătire în asta – de acord? Unul din primele sfaturi pe care ți le pot da este să nu cazi în capcana de a crede că “am încercat să mă promovez și nu a funcționat”, crezând totodată că nu exista nici un specialist care să știe mai multe decât tine (chiar daca e vorba de marketing, în care tu, până la urmă, nu ai vreo pregătire).

Și mai stiu că probabil sentimentul cel mai pregnant pe care îl experimentezi este îndoiala: te îndoiești probabil că poți găsi clienți noi, că îți poți ajuta clienții existenți așa cum au ei nevoie, si te îndoiești probabil chiar de tine însuti.

Dacă te gândești și te răzgândești de 100 de ori dacă faci bine sau nu, dacă ai oferit suficient, dacă clientul este mulțumit și, chiar dacă ai feedbackuri pozitive,… nu le crezi și tot astepți să îți spună cineva că greșești…

Dacă părinții sau prietenii îți spun deja că există posturi libere în vânzări, de secretară sau în asigurări…

Vreau doar să știi că eu cred în tine și stiu că poți avea succesul pe care îl meriti, clienți, recunoaștere, încredere și independența, chiar dacă ești la început de drum!

Ce mă face să fiu atât de încrezătoare?

Rezultatele celor cu care am lucrat. Psihologi ca și tine, aflați la început de drum.

Ca Radu, de exemplu, care avea 3 clienți când am început să lucrăm împreună: pendula între adulți și copii, grupuri și worksopuri, le organiza cu multă atenție, le dădea mult timp energie și bani, însă clienții nu veneau. După câteva luni, a reușit să aleagă direcția în care își dorea să meargă, a renunțat la a lucra cu adulți, a ales să lucreze cu adolescenți, a învățat să promoveze ceea ce face, și-a definit timpul de lucru și timpul liber, a câștigat clienți, încredere și satisfacția de a avea impact exact așa cum a visat.

Sau ca Raluca, care nu putea să spună prețul ședinței fară justificări, reduceri, explicații, și mai mult muncea pe gratis. În timpul sesiunilor noastre, a înțeles valoarea muncii ei, semnificația prețului, a câștigat încredere, sens, direcție, și în consecință, au venit către ea fix câți clienți avea nevoie astfel încât să vadă roadele muncii ei.

Sunt Daniela Gavankar, psiholog specialist, formator, supervizor, profesor universitar cu o experiență de peste 20 de ani. Am lucrat cu copii cu autism peste 15 ani, că terapeut, shadow, coordonator, analist comportamental. M-am format în logopedie, ABA, terapie cognitiv-comportamentala, comunicare relațională, și în paralel, am învățat marketing, vânzări, storytelling. Am castigat aceste lucruri în 20 de ani și le las aici pentru ca tu să știi că am competenta necesara să te însoțesc și pe tine pe drumul tău de la confuzie și rătăcire la impact și succes.

Am condus un centru de terapie de succes (AITA) timp de 10 ani și apoi am susținut alti psihologi să își înființeze propriile lor centre de terapie, iar în 10 ani de când predau și mentorez psihologi, peste 6000 de cursanți au fost la cursurile mele, fizic sau online.

Poate că și tu, la fel ca mine la inceput, crezi că e mai bine să știi din toate, pentru că așa poți primi mai mulți clienți…. însă asta este calea grea și necastigatoare. Daca promovezi terapia cu copii, apoi iți vine un adult, va fi necesar să te pregătești pentru el. Poate că o să și scrii despre depresie. Însă de aici se creează confuzia – cine te caută pentru terapia cu copii te găsește acum cu preocuparea pentru depresie, iar cei cu depresie te găsesc cu preocuparea pentru lucrul cu copiii. Și asta crează confuzie.

Acest program este pentru psihologii hotărați să lucreze inteligent și eficient la dezvoltarea lor, pentru a avea succes ACUM, nu peste 5 ani sau 10.

Cu SENS vei fi ghidat să îți găsești direcția și apoi să te dezvolți în ea, cu încredere.

SENS propune 4 luni de întâlniri de dezvoltare profesională și personală în care vei trece de la confuzie la succes, unde vor fi abordate teme dintre cele mai arzatoare:

Întrebări și răspunsuri:

Programul tău poate începe acum și durează 4 luni, joi dimineața.

Ar fi recomandat, dar nu obligatoriu. Poți fi oriunde, dar ar fi util să ai drept de liberă practică.

Programezi o întâlnire cu mine, în care ne asigurăm că acest program este potrivit pentru tine. În cadrul acestei întâlniri, îți explic care sunt pașii pentru înscriere.

Vom avea întâlnirile online pe Zoom, joi de la ora 09:00 la 11:00.

Te invit să îți programezi o întâlnire cu mine, în care să discutăm despre orice altă întrebare ai. Mergi aici și programează-te chiar acum!

Acest program este pentru psihologii hotărați să lucreze inteligent și eficient la dezvoltarea lor, pentru a avea succes ACUM, nu peste 5 ani sau 10.

Deci tot ce trebuie să faci este:

1. Programează o întălnire gratuită cu mine, mergând la acest LINK ». În aceasta întălnire de 30 de minute discutam despre situația ta concreta și iți răspund oricăror întrebări despre program.

2. Înscrie-te în program și începe transformarea.

3. Bucură-te de rezultat!

Iata ce spun cei cu care am lucrat în SENS