Meniu Închide

Despre mine

Despre Daniela Gavankar

Sunt Daniela Gavankar și ajut psihologii să-și găsească direcția, încrederea și clienții de care au nevoie.

Sunt psiholog specialist la rândul meu, din 2001 și iubesc oamenii. Și florile. Și pisicile. Sunt soție, mamă, formator, supervizor, mentor dar și o exploratoare neobosită a potențialului uman.

Sunt profesor asociat al Universității Spiru Haret din 2018, unde predau și îi sprijin pe studenți să înțeleagă autismul și abordarea comportamentală a copiilor cu autism.

Cu clienții mei lucrez 1:1, dar și în grup.

Fiind curioasă și exploratoare, îmi aduc toată energia în slujba oamenilor, și îi ajut să-și depășească blocajele, credințele limitative, și să-și creeze o relație armoniasa cu banii și munca. Citesc mult, studiez într-una, îmi iubesc mentorii și terapeuții cu care am trecut prin procesele mele de dezvoltare și vindecare, și le ofer oamenilor o perspectiva optimistă a vieții.

Misiunea

Misiunea mea este să ajut psihologii să strălucească, cunoscându-și valoarea profesională și personală, punandu-și în valoare cunoștințele și abilitățile.

Inspir psihologii să își dezvolte o carieră de succes, aflând cine sunt și pe cine stiu și vor să ajute, diferentiindu-se cu empatie și autoritate.

Fiind și supervizor, am simțit acut nevoia și dificultatea psihologilor de a-și găsi clienți. Și mi-am devotat timpul și toate cunoștințele mele de dezvoltare personală și profesională, marketing, storytelling, vânzări și copyrighting psihologilor pe care îi susțin să-și găsească spațiul, valorile și misiunea și nu doar clienții de care au nevoie.

Câteva cifre despre mine:

2001
2004 - 2006
2008
2008 – 2010
2010
2016
2018
2020

Am terminat Facultatea de Psihologie și Științele educației, la Universitatea din București în 2001

În 2004 - 2006 am făcut primul master tot aici, la psihopedagogie specială

Din 2008 am condus Asociația AITA, unde am văzut pentru evaluare sau terapie, peste 1000 de copii.

În 2008 – 2010 am urmat la University of North Texas un master în Applied Behavior Analysis (ABA)

Din 2010 am predat ABA și despre autism la peste 5000 de psihologi.

Din 2016 sunt formator acreditat iar Asociația AITA este furnizor de formare profesională, acreditat de către Colegiul psihologilor din Romania.

Din 2018 am predat câtorva sute de studenți despre autism și ABA la Universitatea Spiru Haret

Din 2020 am ajutat câteva sute de psihologi să se dezvolte și să strălucească în cariera lor de psiholog sau psihoterapeut.