Meniu Închide

Psiholog de carieră. De succes

CITY BREAK pentru psihologi şi terapeuţi

Cum să-ţi găseşti încrederea, direcția și clienții de care ai nevoie în 3 zile

Eveniment gratuit, live, online

Data următorului City Break urmează să fie stabilită.
Fii printre primii care află - abonează-te la newsletter!

Sunt Daniela Gavankar, sunt psiholog, mentor, supervizor, trainer și profesor univ. al Universității Spiru Haret, unde predau la master-ul de psihologie clinică din anul 2018.

Din 2001 am lucrat ca psiholog, logoped, terapeut ABA, am condus activitatea Asociației AITA timp de 10 ani, unde am coordonat programele a câtorva sute de copii.

Din 2020 am organizat și susținut cursuri și programe de mentorat sau supervizare pentru câteva mii de psihologi, studenți sau părinți.

Stiu cât este greu, la început, să-ți găsești clienți, să îi și faci să rămână și să poți trăi din meseria asta. Stiu și cât de grea este promovarea, expunerea și stabilirea tarifului corect pentru ședință.

Ani la rând am lucrat cu 25 de lei pe oră. E drept că trăiam alte vremuri, dar tot era sub tariful de la manichiura, cu toate studiile mele în tară sau în străinătate.

Te invit în grupul meu, unde postez materiale despre dezvoltarea carierei de psiholog.

Pentru că știu cât de mare e frica… de expunere, de eșec, de ridicol, și cât de mare este totuși dorința de a ajuta, de a avea succes și de a profesa cu împlinire și liniște.

Iar eu ajut psihologii să își găsească direcția, clienții doriți și echilibrul de care au nevoie.

Daniela Gavankar,
Creez materiale pentru psihologi, cu tine în gând.

CityBreak pentru psihologi şi terapeuţi

Un program de 3 zile în care vei învață cum să-ți evaluezi nivelul de cariera în care te afli în prezent, cum să capeți încredere și cum să-ți găsești clienți.

ZIUA 1 - vei învața să FII PSIHOLOG

 Da, da, eu stiu că ești deja, dar este nevoie să știi și tu. Apoi să înveți să te prezinți din acest rol, cu încredere, empatie dar și autoritate.

Cum vom face asta? În primul rand vei învața să te prezinți, vei învăța să vorbeșți despre profesia ta și te vei alinia în vocabular și ținută cu clienții tăi.
Vom învață împreună cui te adresezi, cum și de ce. După aceasta zi, vei știi mai bine cine ești și vei avea încredere să te prezinți ca adevărat peofenist.

ZIUA 2 - vei învața despre PLANUL TĂU

A doua zi vei învața despre PLANUL TĂU de carieră, sindromul impostorului, disciplină și planificare. Va fi mai puțin despre curaj.

Pentru că disciplina și planul bat întotdeauna curajul sau talentul.  Și daca tu îi recomanzi clinetului tău să facă în fiecare zi pasi mici către schimbare… well, și tu trebuie să faci același lucru.

După aceasta zi vei înțelege ce înseamnă să trec de la gând la acțiune, care este responsabilitatea ta în proces, și cum iți poți contrui un plan de succes.

ZIUA 3 - vei învața despre BANI

A treia zi vei învață despre BANI și verbele sănătoase ale relației tale cu banii, cele mai limitative credințe despre bani și despre a cere, chiar daca este vorba de munca sau profesia ta.

Exista 4 verbe care ne guvernează succesul în relațîi, inclusiv în relațiile profesionale, sau în relația cu banii: Cer – primesc – refuz – ofer  și vom identifica împreună care este verbul tău și care este verbul pe care îl ocolești, astfel încât să le putem armoniza, pentru ca tu să poți să ceri și să primeșți sănătos, dar și să refuzi și să oferi când este cazul.

După aceasta zi vei învață care este rolul banilor în viață ta, daca îi atragi sau îi respingi, și cum poți să-ți clarifici și comunici tariful corect.